Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok területi szervezete

Együttműködési megállapodás a Millenium Egészségközpont Kft-vel

A megállapodás értelmében tagjaink rendelő bérlésre vonatkozóan jelentős (50-20%)  kedvezményre jogosultak. 

A MOK Fogorvosok Területi Szervezete (MOK FTESZ) együttműködési megállapodást kötött a Millennium Egészségközpont Kft-vel.
Ennek keretében 2024. július 15-ig az első 40 műszakot foglaló MOK FTESZ tag 50% kedvezménnyel, 3.000 Ft bérleti + 3.000 Ft üzemeltetési díjért bérelhet vadonatúj rendelőt, 180 perces műszakra. Az akciót követően Tagjaink a cég honlapján közzétett bruttó bérleti és üzemeltetési listaárból 20% kedvezményben részesülnek. A díj tartalmazza a panoráma röntgen, CT, öltöző, tusoló, étkező használatát, valamint recepció szolgáltatást. Műszakok a hét minden napjára foglalhatók 08:00 és 20:00 között. A rendelők a Budapest V. ker. Váci utca 19-21. szám alatti irodaház nyolcadik szintjén találhatók. Parkolás az épület mélygarázsában külön díjazás ellenében az orvosok és a páciensek számára is igénybevehető, amelyre kedvezmény nem vonatkozik. Az asszisztenciát biztosíthatja a fogorvos, de külön megállapodás keretében az orvoscentrum is. Egyéb információ a honlapon található: (https://millennium-egeszsegkozpont.hu/).

Tagjaink a kedvezményt a MOK tagsági kártya vagy egyéb, orvosi nyilvántartási számot tartalmazó igazolvány, illetve igazolás felmutatásával tudják igénybe venni.

Minden jog fenntartva © 2024