Tájékoztató 2. választási fordulóra

Tisztelt Kollégák!

A MOK Fogorvosok Területi Szervezetében 2023. augusztus 04. és 2023. augusztus 15. között lezajlott a 2023. évi területi, országos küldötti és választókerületi elnöki választások első fordulója, amely a Budapesti és a Közép-magyarországi választókerületekben érvénytelen lett, mivel a részvételi arány nem haladta meg a 25%-ot. Ennek alapján és a korábbi értesítésnek megfelelően ezen választókerületekben második választási forduló tartása szükséges.

A második választási fordulóra

2023. augusztus 31. és 2023. szeptember 13. közötti időszakban,

távválasztás formájában, interneten keresztül kerül sor. A MOK távválasztási felülete a www.valasztas.mok.hu oldalon érhető el, amit a böngésző címsorába kell begépelni.

Az alábbi linkre kattintva a választási felületet közvetlenül itt is elérheti:

https://valasztas.mok.hu/

A szavazófelületre történő belépés a „Szavazás megkezdése” gomb megnyomását követően lehetséges. A szavazáshoz azonosítania kell magát az alapnyilvántartási (orvosi bélyegző) számával, a születési dátumával és az adóazonosító jelével.

A második fordulóban a szavazás – az első fordulóval megegyező módon –, az első forduló jelöltjeire leadható szavazatokkal zajlik. A szavazás második fordulója a szavazatot leadó tagok számára tekintet nélkül érvényes.

Tisztelettel kérjük a kollégákat, hogy éljenek választási jogukkal és egyúttal „egy gombnyomással” bizonyítsák a szakmai közélet és a fogorvosokat érintő ügyek iránti elkötelezettségüket és aktivitásukat.

A szavazás mindössze néhány percet vesz igénybe, mely kényelmesen otthonról, munkahelyről, vagy akár okos telefonról is megoldható.

Kérjük valamennyi tagunkat, hogy a közösség érdekében, egymásért és önmagáért is, szavazata leadásával tisztelje meg a kamara tevékenységében való aktív részvételt felvállalni szándékozó kollégát.
2023-08-17 12:26