Szavazásra vonatkozó tájékoztatás

Kedves Kolléganők és Kollégák!

A MOK Fogorvosok Területi Szervezete korábbi levelében részletes tájékoztatást küldött a kamarai választásokról. Honlapunkon közzétettük a választókerületenkénti jelöltlistát, melyre a választásra jogosult tagoktól jelölést kapott és elfogadó nyilatkozattal rendelkező tagok kerültek fel.

A választására szervezetünk valamennyi választókerületében egységesen

2023. augusztus 04. és 2023. augusztus 15. közötti időszakban,

távválasztás formájában, interneten keresztül kerül sor. A MOK távválasztási felülete a www.valasztas.mok.hu oldalon érhető el, amit a böngésző címsorába kell begépelni.

Az alábbi linkre kattintva a választási felületet közvetlenül itt is elérheti:

https://valasztas.mok.hu/

A szavazófelületre történő belépés a „Szavazás megkezdése” gomb megnyomását követően lehetséges. A szavazáshoz azonosítania kell magát az alapnyilvántartási (orvosi bélyegző) számával, a születési dátumával és az adóazonosító jelével.

A szavazásról a kamarai tagnyilvántartásban szereplő e-mail címére visszaigazolást kap.

A kamarai választás első fordulója csak akkor érvényes, ha választókerületében a választásra jogosult kamarai tagok több, mint huszonöt százaléka szavazott.

Tisztelettel kérjük a Kollégákat, hogy éljenek választási jogukkal és egyúttal „egy gombnyomással” bizonyítsák a szakmai közélet és a fogorvosokat érintő ügyek iránti elkötelezettségüket és aktivitásukat. A szavazás mindössze néhány percet vesz igénybe, mely kényelmesen otthonról, munkahelyről, vagy akár okos telefonról is megoldható. 

Kérjük valamennyi t. Tagunkat, hogy a közösség érdekében, egymásért és önmagáért is, szavazata leadásával tisztelje meg a kamara tevékenységében való aktív részvételt felvállalni szándékozó kollégáit, nyilvánítson véleményt és legyen hatással a kamara jövőbeli működésére.

 

MOK Fogorvosok Területi Szervezete
elnöksége
2023-08-03 22:44