Választókerületi elnök választás Pest és Zala megyében 2020. január 14. és 2020. február 11. között

Kedves Kolléganők és Kollégák!

A MOK Fogorvosok Területi Szervezete korábbi levelében részletes tájékoztatást küldött a Pest és Zala megyében esedékes kamarai választásokról. 2020. január 7-én 12:00 órakor lezárult a jelöltlista, melyre a jelölést kapott és elfogadó nyilatkozattal rendelkező tagok kerültek fel.

A választókerületi elnök választására 2020 január 14. és 2020. február 11. között távválasztás formájában, interneten keresztül kerül sor.

A MOK távválasztási felülete a valasztas.mok.hu oldalon érhető el, amit a böngésző címsorába kell begépelnie.

Az alábbi linkre kattintva a választási felületet közvetlenül itt is elérheti:

https://valasztas.mok.hu/

A szavazófelületre történő belépés a „Szavazás megkezdése” gomb megnyomását követően lehetséges. 

A szavazáshoz azonosítania kell magát az orvosi pecsétszámával, vagy adóazonosító jelével, és a születési dátumával.

A kamarai választás első fordulója csak akkor érvényes, ha a megyében választásra jogosult kamarai tagok több mint huszonöt százaléka szavazott.

Tisztelettel kérjük a kollégákat, hogy éljenek választási jogukkal és egyúttal „egy gombnyomással” bizonyítsák a szakmai közélet és a fogorvosokat érintő ügyek iránti elkötelezettségüket és aktivitásukat.

A szavazás mindössze néhány percet vesz igénybe, mely kényelmesen otthonról, munkahelyről, vagy akár okos telefonról is megoldható. 

Kérjük valamennyi tagunkat, hogy a közösség érdekében, egymásért és önmagáért is, szavazata leadásával tisztelje meg a kamara tevékenységében való aktív részvételt felvállalni szándékozó kollégáit, nyilvánítson véleményt és legyen hatással a kamara jövőbeli működésére.
2020-01-14 09:21