Az Emirates a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezete tagjainak szóló egyedi ajánlatában Business osztályon 15% kedvezményt, Economy osztályon pedig 10% kedvezményt biztosít a repülőjegy alapárából*. A kedvezmény budapesti indulással az alábbi desztinációkra vehető igénybe:

Dubai, Muscat, Seychelles, Mauritius, Maldives, Colombo, Delhi, Bangkok, Hong Kong, Beijing, Phuket, Tokyo, Rangoon, Phnom Penh, Hanoi, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Bali, Cebu, Johannesburg, Cape Town, Nairobi, Sydney, Melbourne, Auckland.

Foglalás: 2017. december 31.

Utazás: 2017. július 1 - 2017. december 20. és 2017. december 29 – 2018. március 31.

Utazzon az Emirates-szel és élvezze a páratlan fedélzeti kiszolgálást és kényelmet! Repülés közben több mint 2500 zene-, tv- és filmcsatorna szórakoztatja. Az ingyenes wifi-vel kapcsolatban maradhat szeretteivel és üzlettársaival, miközben ínycsiklandó fogásokat szolgál fel a figyelmes személyzet. Business Class utasaink részére ingyenes sofőrszolgálatot biztosítunk induláskor és érkezéskor, a fedélzeten pedig ággyá alakítható ülésekben pihenhetnek. Az Emirates napi járatával több mint 155 úti cél érhető el Budapestről.

A foglaláshoz kattintson a következő linkre: www.emirates.hu/en/premiumoffer vagy használja a HUMACHM online kódot az emirates.hu oldalon történő foglaláskor.

*kivéve V,X, G osztály
2017-10-02 10:41